СПА

Хората обичат водата, но ние я превръщаме в ритуал на здравето, красотата и спокойствието.

Когато избирате хидромасажна вана, е важно да знаете какво може да бъде разположението и вида на джетовете за хидромасаж, кой тип масаж е подходящ спрямо вътрешната ергономичност на ваната, мощността на водната помпа, която Ви е необходима и не на последно място – опитността на производителя.

Ние в ХИДРОСИСТЕМИ, работим строго индивидуално спрямо конкретните нужди на всеки клиент, като всяко СПА оборудване се поставя индивидуално, върху избраната от клиента, по размер и модел - акрилна вана от нашите високо квалифицирани специалисти, чието прецизно разположение е резултат от дългогодишен опит.

Видовете терапии, които предлагаме са

ХИДРОМАСАЖ

Най- общо казано, хидромасажа представлява комбинация от вода, топлина и въздух, задвижвани посредством водна помпа, разположени по стените на ваната водни джетове. Целта на хидромасажа е да се задвижат естествените самолечебни механизми на организма. Водата намалява тежестта на телесната маса с 90 %, освобождавайки напрежението в мускулите и ставите. Топлината разширява кръвоносните съдове, като подобрява притока на кръв. Въздушната струя, изпускана от джетовете, спомага за намаляването на мускулното и нервно напрежение, давайки на Вашето тяло  и съзнание - комфорт, наслада и спокойствие.

Хидромасажа има следните благотворни ефекти - топлинен - свива капилярите; механичен - лимфодренажен ефект; засилва кръвообращението в цялото тяло; тонизира нервите по време и за няколко часа след процедурата, което води до цялостен дълбок релаксиращ ефект в следващите дни; подобрява съня, кръвното налягане и стреса. Освен това хидромасажа е доказан лечебен метод за редица здравословни проблеми, като ревматизъм, артрит, шипове, за възстановяване след операции, счупвания, раздвижвания, както и при депресии, преумора и много други.

Хидромасажа действа много по-ефективно в комбинация с аеромасаж – или т.нар. перлен масаж. Това е по-нежен масаж, при който посредством въздушна турбина с вграден керамичен нагревател и 12 малки дюзи разположени по пода на ваната – хиляди топли нежни балончета деликатно обгръщат тялото, като по този начин освобождават напрежението в задната част на краката – където кожата е по-нежна и деликатна. Изключително полезен при разширени вени, натрупана умора в краката и като цяло дава усещане за тотален релакс.

ОЗОНОВА ТЕРАПИЯ

http://hydrosystems-bg.com/img/works/7-16.jpg

Озоновата терапия се постига вследствие на засилена концентрация на свободен кислород във водата. Кислородът стимулира периферното кръвообращение заедно с окисляването на кожата и на най – горния слой на епителната тъкан. По този начин се улеснява дълбокото почистване на кожата и порите, осигурява се нежен воден пилинг на мъртвите клетки от горните кожни слоеве. Озоновата терапия спомага за стопяването на целулита.

http://hydrosystems-bg.com/img/works/7-18.jpg

ХРОМОТЕРАПИЯ

http://hydrosystems-bg.com/img/works/7-19.jpg

Хромотерапията е природно лечение въздействащо със светлина и цветове. Това е уникална по същността си терапия, която оказва многостранно положително влияние върху състоянието на човека. С помощта на хромотерапията, полезният ефект от процедурите с вода и пара се допълва с въздействието на цветовете. Светлината и цветовете ни предоставят естествени здравословни витамини, които ни подхранват, без дори да забелязваме. Цветовете имат балансираща функция и регулират нашето настроение. Хидросистеми предлага хромотерапия в седем ефектно преливащи се цветове.

ВИДОВЕ ДЖЕТОВЕ

ДИГИТАЛНИ УПРАВЛЕНИЯ